Bucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si varza calita si se conti
Bucatile de de cotlet se inabusa in 150gr de ulei, sau untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ceapa si varza calita si se continuie inabusirea pina ce varza a fiert. Treptat se pun foi dafin, piper, rosii, cimbru, si sare dupa gust. Dupa o ora jumatate se scurge varza si se pune la cuptor cu rondele de rosii deasupra si se tine 30min. Dupa ce s-a pregatit se vor aseza cotletele deasupra verzei calite.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii