Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un s
Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare prea acra, spal-o putin si pune un strat intr-o cratita. Urmeaza un strat de cartofi si unul de ciolan. Continua sa asezi straturile pana se termina ingredientele, iar ultimul strat sa fie de varza. Toarna vinul peste preparat, fierbe-l pe foc iute, acopera-l si fierbe-l o ora jumate pe foc mic.
Serveste preparatul stropit cu smantana.
Alte retete mancare recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii