Pentru varza de Bruxelles cu branza se fierbe varza in apa multa, se scurge. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa.
Pentru varza de Bruxelles cu branza se fierbe varza in apa multa, se scurge. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa. Se asaza varza, punand intre randuri putina branza rasa si unt. Se presara branza si deasupra, se stropeste cu unt, se da la cuptor cateva minute, pana se rumeneste.
Varza de Bruxelles cu branza se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii