Varza de Bruxelles cu legume si pui

Varza de Bruxelles cu legume si pui este o mancare delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Aceasta mancare de varza cu carne este potrivita pentru o masa echilibrata.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Varza de Bruxelles cu legume si pui

Ingrediente

  • 500 gr varza de Bruxelles;
  • 3-4 buc de carne de pui;
  • 2 rosii;
  • 3 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • 1 dovlecel;
  • 1 leg marar;
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se pune separat la fiert (eventual pastrati supa pentru alte preparate). Intre timp se curata si se opareste varza, in apa clocotita cu sare.

Legumele se rad sau se toaca marunt, dupa preferinte si se calesc in 2 linguri de ulei. Se pune si varza si se mai lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se pune apa cat sa acopere legumele si se lasa la fiert, la foc mic, 35-40 min.

Cand e aproape gata, se pune carnea, se verifica o varzuca sa vedeti daca s-a fiert bine, se potriveste de sare si piper, se pune si mararul, se mai lasa la foc mic cam 5 min si gata!


Varza de Bruxelles cu legume si pui se serveste ca atare sau cu iaurt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori