Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot.
Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot. Zeama se strecoara si se pastreaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se incinge untul, se pune ceapa si se caleste. Se adauga varza, o ceasca din zeama in care a fiert varza, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se inabusa la foc potrivit 20-25 minute. Se prepara un sos alb din 250 ml lapte, 100 g smantana si 50 ml de zeama in care a fiert varza. Sosul se toarna peste varza.
Varza de bruxelles se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii