Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot.
Pentru varza de bruxelles varza se curata, se spala si se taie cotorul. intr-o oala se toarna apa sarata, se pune varza de Bruxelles si se da in clocot. Zeama se strecoara si se pastreaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se incinge untul, se pune ceapa si se caleste. Se adauga varza, o ceasca din zeama in care a fiert varza, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se inabusa la foc potrivit 20-25 minute. Se prepara un sos alb din 250 ml lapte, 100 g smantana si 50 ml de zeama in care a fiert varza. Sosul se toarna peste varza.
Varza de bruxelles se serveste calda.
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu