Se fierbe varza in apa cu sare 10 minute, dupa care se scurge. Slanina se taie cubulete, se prajeste, iar cu unsoarea se unge un vas yena. Se adauga v
Se fierbe varza in apa cu sare 10 minute, dupa care se scurge. Slanina se taie cubulete, se prajeste, iar cu unsoarea se unge un vas yena. Se adauga varza si se stropeste cu unsoare. Se amesteca smantana cu jumari si se pune peste varza.
Se prajeste in cuptor si se serveste.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii