Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa
Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.Separat, se spala varza, se curata de frunzele vestede, si se taie in fasii subtiri. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, se adauga varza, se pune sare, piper dupa gust, si se amesteca bine. Se continua fierberea pana se inmoaie varza. Cand varza s-a inmiuat, se adaugaceapa calita si bulionul subtiat cu apa. Se baga cratita la cuptor, unde se lasa sa fiarba, la foc potrivit, pana scade din lichid si se rumeneste deasupra.
Se serveste calda, cu mamaliguta. Este mai gustoasa pregatita de pe o zi pe alta.
Va recomandam si urmatoarete retete culinare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii