Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa
Se pune intr-o cratita ulei, se adauga carnea , se rumeneste putin apoi se pune o cana cu apa si se lasa pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.Separat, se spala varza, se curata de frunzele vestede, si se taie in fasii subtiri. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, se adauga varza, se pune sare, piper dupa gust, si se amesteca bine. Se continua fierberea pana se inmoaie varza. Cand varza s-a inmiuat, se adaugaceapa calita si bulionul subtiat cu apa. Se baga cratita la cuptor, unde se lasa sa fiarba, la foc potrivit, pana scade din lichid si se rumeneste deasupra.
Se serveste calda, cu mamaliguta. Este mai gustoasa pregatita de pe o zi pe alta.
Va recomandam si urmatoarete retete culinare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii