Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa
Se curata varza, se taie in sferturi sau in felii subtiri. Se pune sa dea citeva clocote in apa sarata si se scurge. Orezul ales si spalat se inabusa in unt, apoi se fierbe astfel ca sa ramina bobul intreg. Se asaza in vasul care merge la cuptor un rind de varza, un rind de orez, apoi iar un rind de varza, se toarna deasupra o parte din smintina si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu restul de smintina pe deasupra
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii