Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sa
Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sau cu piper macinat. Varza se poate colora cu o lingurita de bulion. Se subtiaza cu lapte dulce, se amesteca incet cu cele patru galbenusuri si la urma cu albusurile batute spuma tare. Amestecul se potriveste de sare si se rastoarna intr-o forma unsa cu unt. Se tine la cuptor trei sferturi de ora. Cuptorul trebuie incins bine, apoi focul se face mic.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii