Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sa
Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si se condimenteaza cu menta pisata sau cu piper macinat. Varza se poate colora cu o lingurita de bulion. Se subtiaza cu lapte dulce, se amesteca incet cu cele patru galbenusuri si la urma cu albusurile batute spuma tare. Amestecul se potriveste de sare si se rastoarna intr-o forma unsa cu unt. Se tine la cuptor trei sferturi de ora. Cuptorul trebuie incins bine, apoi focul se face mic.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Mancare de mazare
Legume la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii