Se inabusa in untura cepele taiate pestisori apoi se adauga costita si slanina, taiate cubulete mici. Se sareaza, pipereaza si se pune boiaua. Se lasa
Se inabusa in untura cepele taiate pestisori apoi se adauga costita si slanina, taiate cubulete mici. Se sareaza, pipereaza si se pune boiaua. Se lasa cratita pe foc mic cca 1/2 de ora. Se fierbe orezul in apa sarata, se scurge si se stropeste cu apa rece. Intr-o cratita unsa cu grasime se pune un strat de varza acra tocata, un rind de cirnaciori taiati in rondele, un rind de orez fiert, un rind de costita si slanina cu ceapa, in fine un ultim rind de varza. Smintina se amesteca minutios cu o lingura de faina si se toarna peste varza. Se pudreaza cu boia si se pune cratita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii