Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana creste, apoi se amesteca cu restul de faina.
Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana creste, apoi se amesteca cu restul de faina, restul de apa si sare, se framanta, se adauga ulei si se lasa la dospit. Se portioneaza, se da forma de pizza si se lasa la dospit. Deasupra aluatului de pizza se pot pune ingrediente la alegere (sunca, cascaval, oregano, ciuperci, etc.) si se introduce in cuptorul incins cca 10 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAndra Mihail ne recomandă o Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară. Un desert rafinat,...
Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de varăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii