Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt. Se pun toa
Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de oregano se toaca marunt.
Se pun toate ingredientele peste aluat, apoi se pune si celalalt aluat si se da cu sucitorul peste incet. Cuptorul se incalzeste la 220°C. Aluatul se taie in 10 fasii. Se ia o fasie si se rasuceste peste un bat de lemn. se pun in tava cu hartia de copt si se lasa circa 18 minute la copt. cand sunt gata se scot betisoarele de lemn si se servesc de preferinta calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii