Briosele pizza sunt foarte bune ca aperitive sau ca gustari pentru o duminica dupa-amiaza. Se prepara foarte rapid si sunt la indemana oricui.
Amestecam ingredientele uscate intr-un vas si separat pe cele lichide.
Turnam ingredientele lichide peste cele solide si amestecam usor pana se omogenizeaza. Punem amestecul cu lingura in forme de briosa, peste care putem sa adaugam mozzarella rasa si dam la cuptor la 180 de grade, cam 10-15 min.
Briosele pizza le servim cu un pahar cu sana sau lapte batut.
Reteta de briose pizza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Mireloasa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii