Budinca cu macaroane si sunca

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se taie sunca felii, se rade cascavalul. Se amesteca smintina cu galbenusurile si jumatate din brinza rasa. Se ad

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 150 g sunca praga
  • 200 g parmezan sau cascaval
  • 200 g smintina
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se taie sunca felii, se rade cascavalul. Se amesteca smintina cu galbenusurile si jumatate din brinza rasa. Se adauga sunca si condimentele. In compozitie se incorporeaza macaroanele apoi se rastoarna in vas de yena. Se presara restul de cascaval. Se coace pina se rumeneste frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori