Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata.
Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in straturi alternative intr-un vas presarat cu faina, pina se umple. Se pune vasul intr-o tava cu apa calda si se lasa la cuptor 10-15 minute.
Budinca se serveste cu sucul de rosii amestecat cu iaurt
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii