Budinca de macaroane cu sunca

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • 2 linguri untura
  • 1 pahar smintina
  • 200 g sunca sau jambon afumat
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • putin unt si pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper, untura incalzita, sunca taiata cuburi mici si smintina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pina ce se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori