Budinca din macaroane cu sos tomat este o reteta de paste delicios si consistent. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.
Budinca din macaroane cu sos tomat este o mancare cu paste delicioasa si consistenta. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ouale se spala. Faina se cerne, se amesteca cu oua si smantana. Macaroanele (se pot inlocui cu orice fel de paste fainoase) se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se racesc sub jet de apa rece. Carnea tocata se inabusa cu ceapa si 1/2 cub MAGGI in 50 ml ulei (sau 50 g untura) si 100 ml apa. Se lasa sa se raceasca, se da din nou prin masina de tocat, se adauga piper, sare, patrunjel verde si se amesteca. Jumatate din cantitatea de macaroane se aseaza in tava unsa cu ulei sau untura si tapetata cu pesmet. Peste macaroane se aseaza un strat uniform din compozitia de carne. Deasupra se aseaza restul de macaroane si se toarna compozitia formata din ou, faina si smantana; se introduce la cuptor, la foc iute, timp de 15 minute.
Budinca din macaroane cu sos tomat se serveste calda, cu suc de rosii deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii