Cannelloni cu ciuperci

Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se inc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • 200 ml smantana
  • 200 ml zeama de legume
  • 100 g branza topita
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • nucsoara
  • piper Cayenne
  • 250 g cannelloni
  • 100g branza grasa

Mod de preparare

Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se incinge in tigaie si se calesc putin ceapa si usturoiul. Prazul se taie rondele si se adauga impreuna cu ciupercile la ceapa calita si se mai lasa pe foc 5-6 minute. Jumatate din amestecul de legume se scoate din tigaie si se pune deoparte. Vinul alb, zeama de legume si smantana se amesteca cu restul de legume si se lasa sa fiarba bine. Se adauga branza topita cu smantana si se condimenteaza cu sare, piper, piper de Cayenne si nucsoara. Rulourile de cannelloni se umplu cu amestecul de praz si ciuperci si se pun intr-o forma unsa. Se toarna sosul deasupra, se presaea cu branza rasa si se coace in cuptorul preincalzit la 180-200 grade celsius timp de 25-30 de minute. Cand sunt gata se scot si se servesc.

Se razuieste parmezan deasupra si se orneaza cu verdeata. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc