Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se inc
Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se incinge in tigaie si se calesc putin ceapa si usturoiul. Prazul se taie rondele si se adauga impreuna cu ciupercile la ceapa calita si se mai lasa pe foc 5-6 minute. Jumatate din amestecul de legume se scoate din tigaie si se pune deoparte. Vinul alb, zeama de legume si smantana se amesteca cu restul de legume si se lasa sa fiarba bine. Se adauga branza topita cu smantana si se condimenteaza cu sare, piper, piper de Cayenne si nucsoara. Rulourile de cannelloni se umplu cu amestecul de praz si ciuperci si se pun intr-o forma unsa. Se toarna sosul deasupra, se presaea cu branza rasa si se coace in cuptorul preincalzit la 180-200 grade celsius timp de 25-30 de minute. Cand sunt gata se scot si se servesc.
Se razuieste parmezan deasupra si se orneaza cu verdeata. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii