Cannelloni de primavara

Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele cald

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie cannelloni
  • sare
  • 200 gr urda
  • 100 gr branza de vaci
  • 200 gr telemea de vaca
  • 3 oua
  • 1-2 linguri smantana
  • Pentru sosul rosu
  • 4 rosii
  • 1 legatura ceapa
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei
  • piper
  • 3 lingurite ulei de masline
  • cimbru
  • busuioc verde
  • Pentru sosul alb:
  • 100 gr unt
  • 300 ml lapte
  • 2-3 lingurite faina
  • nuscoara

Mod de preparare

Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele caldut si se condimenteaza cu un praf de sare si un praf de nucsoara. Se umplu cannelloni cu crema de branza si se tapeteaza cu o tava cu unt din abundenta. Se aseaza in tava, se toarna sosul alb si se baga in cuptorul cald. In acest timp, se curata ceapa, se taie marunt, ardeii se spala si se taie fasii, dovlecelul se spala si se taie cubulete si se calesc toate in uleiul de masline. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada, iar dupa ce s-au facut,se servesc ornate cu sosul de rosii si busuioc.
Alte retete culinare:

Ravioli cu sos de smantana si ciuperci

Spaghete cu rosii si ciuperci

Mancare de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
1
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
2
Preparate cu miere

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...

Cuib de viespe cu nuca si miere de albine
Bezele simple si rapide
3
Spume

Bezele simple si rapide

Pentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...

Bezele simple si rapide
Parteneri
Tort Anca - ciocolata si gem de caise
Bucataras.RO

Tort Anca - ciocolata si gem de caise

De curand a fost ziua bunei mele prietene Anca si cum adora ciocolata, m-am gandit sa ii fac o surpriza placuta cu acest...

Tort Anca - ciocolata si gem de caise
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!