Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele cald
Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele caldut si se condimenteaza cu un praf de sare si un praf de nucsoara. Se umplu cannelloni cu crema de branza si se tapeteaza cu o tava cu unt din abundenta. Se aseaza in tava, se toarna sosul alb si se baga in cuptorul cald. In acest timp, se curata ceapa, se taie marunt, ardeii se spala si se taie fasii, dovlecelul se spala si se taie cubulete si se calesc toate in uleiul de masline. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada, iar dupa ce s-au facut,se servesc ornate cu sosul de rosii si busuioc.
Alte retete culinare:
Ravioli cu sos de smantana si ciuperci
Spaghete cu rosii si ciuperci
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii