Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu
Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu prazul, se sareaza si se pipereaza. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Se asaza una langa alta intr-o forma de sufleu. Se amesteca smantana cu supa de legume, mustar si 30 gr cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se repartizeaza totul peste cannelloni si se presara restul de cascaval ras si pesmet. Se coace totul 20 minute in cuptorul incins, pana se rumeneste.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii