Cannelloni ripieni este un fel de mancare italiana care e foarte gustos si foarte usor de preparat. Umplutura este cu spanac, dar daca nu va este pe plac puteti folosi orice fel de alta umplutura.
Untul se topeste intr-o tigaie apoi se adauga spanacul si se caleste pentru 2 minute. Se ia de pe foc si se adauga ricotta, sunca, sare si piper. Se amesteca cu frisca lichida si cu ouale pana devine o pasta. Pastele se fierb cu ulei in apa cu sare, se lasa la stors si se pun deoparte. Untul pentru sosul Bechamel se topeste intr-o tigaie. Se amesteca cu faina, apoi se adauga laptele si foile de dafin apoi se lasa la fiert 5 minute. Se sareaza si se pipereaza apoi se ia de pe foc si se inlatura foile de dafin. Umplutura se pune intr-un sprit si se umple pastele. Se toarna putin sos Bechamel intr-o forma pentru gratinat si apoi se aseaza cannelloni dupa care se toarna restul de sos Bechamel. Se presara parmezan si se tine la cuptor pentru 40-45 minute la 190°C.
Se orneaza cu verdeata proaspata si se serveste cald. Reteta Cannelloni ripieni a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii