Cannelloni ripieni este un fel de mancare italiana care e foarte gustos si foarte usor de preparat. Umplutura este cu spanac, dar daca nu va este pe plac puteti folosi orice fel de alta umplutura.
Untul se topeste intr-o tigaie apoi se adauga spanacul si se caleste pentru 2 minute. Se ia de pe foc si se adauga ricotta, sunca, sare si piper. Se amesteca cu frisca lichida si cu ouale pana devine o pasta. Pastele se fierb cu ulei in apa cu sare, se lasa la stors si se pun deoparte. Untul pentru sosul Bechamel se topeste intr-o tigaie. Se amesteca cu faina, apoi se adauga laptele si foile de dafin apoi se lasa la fiert 5 minute. Se sareaza si se pipereaza apoi se ia de pe foc si se inlatura foile de dafin. Umplutura se pune intr-un sprit si se umple pastele. Se toarna putin sos Bechamel intr-o forma pentru gratinat si apoi se aseaza cannelloni dupa care se toarna restul de sos Bechamel. Se presara parmezan si se tine la cuptor pentru 40-45 minute la 190°C.
Se orneaza cu verdeata proaspata si se serveste cald. Reteta Cannelloni ripieni a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...
Linguini con gamberetti sau Paste cu crevetiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii