Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul
Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul taiat fasii si se scoate din tigaie. In grasimea ramasa, se caleste ceapa pana se inmoaie un pic, apoi se pune usturoiul taiat feliute si dupa 2 minute, spanacul deja fiert, pe deasupra. Se prajesc impreuna la foc iute inca 2-3 minute si apoi se lasa la racit. Intr-un castron, se amesteca urda cu oul si se adauga tot jambonul, cu exceptia catorva felii pentru decor. Se adauga spanacul racorit si se potriveste totul cu sare. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Intr-un vas termorezistent se pune un strat de sos de rosii si se presara busuioc proaspat. Se aliniaza cannelloni si se ung pe deasupra cu smantana in care se amesteca parmezanul. Se mai pun un strat subtire de sos de rosii, peste care se decoreaza cu feliute de jambon si jumatati de rosii cherry. Se da la cuptor totul pana se rumeneste bine.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Mancare de mazare Conopida la cuptor cu bacon
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii