Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul
Cannelloni se fierb in apa cu sare pentru patru minute. Se scot si se pun la scurs. Trebuie sa fie elastici, dar sa nu se rupa. Se rumeneste jambonul taiat fasii si se scoate din tigaie. In grasimea ramasa, se caleste ceapa pana se inmoaie un pic, apoi se pune usturoiul taiat feliute si dupa 2 minute, spanacul deja fiert, pe deasupra. Se prajesc impreuna la foc iute inca 2-3 minute si apoi se lasa la racit. Intr-un castron, se amesteca urda cu oul si se adauga tot jambonul, cu exceptia catorva felii pentru decor. Se adauga spanacul racorit si se potriveste totul cu sare. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Intr-un vas termorezistent se pune un strat de sos de rosii si se presara busuioc proaspat. Se aliniaza cannelloni si se ung pe deasupra cu smantana in care se amesteca parmezanul. Se mai pun un strat subtire de sos de rosii, peste care se decoreaza cu feliute de jambon si jumatati de rosii cherry. Se da la cuptor totul pana se rumeneste bine.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Mancare de mazare Conopida la cuptor cu bacon
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPentru ca ieri a fost ziua mea si nu am avut timp suficient pentru chestii migaloase, am ales sa-mi fac un tort la rece, cu...
Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone si finettiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii