Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busui
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust. Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in ulei. Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale mestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.
Calde ornate cu busuioc uscat deasupra
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaTrebuie să recunosc că îmi place mult mai mult decât crema de zahăr ars şi mi se pare desertul perfect de iarnă –...
Crema catalanaAceasta este varianta mea de islere, unele sunt umplute cu crema de unt, altele cu gem de caise, apoi glazurate cu ciocolata.
IslereVedeta bucătăriei grecești este faimoasa salată tzatziki. Este răcoroasă, absolut delicioasă și o găsești peste...
TzazikiSe prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma). Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun se...
Sos espagnolePentru jeleu de fructe se pun pe foc visinile spalate si curatate de samburi, impreuna cu apa si zahar; dupa 3-4min, se da la...
Jeleu de fructePastele nu sunt numai bune și pe placul multora, ci și ușor și rapid de preparat, pentru a face mâncăruri...
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptorIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii