Cuburile de paste cu sunca sunt preparate culinare delicioase si simplu de facut. Ingredientele pentru reteta sunt: paste, condimente, smantana.
Cuburile de paste cu sunca se prepara astfel: fierbem pastele in apa cu sare, taiem fasii baconul, tocam usturoiul, batem ouale cu smantana si parmezan. Amestecam usturoiul si cimbrul si le condimentam cu sare, piper si nucsoara. Scurgem pastele si le trecem printr-un jet de apa rece, dupa care le lasam la scurs inca o data. Alegem o forma de sufleu si asezam un rans de macaroane, un rand de bacon si amestecul de smantana. Inainte de a da la cuptor tava, radem unt deasupra. In cazul in care crusta incepe sa se arda puneti deasupra o folie de aluminiu. Dupa 30 de minute scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Taiem in forma patrata si se pot servi cu salata.
Alte retete culinare recomandate
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaLimoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv
Reteta Limoncello - lichior de lamaiPentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii