Pentru retete dietetice! Usor si rapid!
Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac. Se caleste bine carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate, fara sare si praful de condimente. Se prepara praful de Spaghetti Bolognese Fix cu apa rece, apoi turnam peste carnea calita, se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin si sosul fierbinte Bolognese. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii