Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia
Taiem ceapa si o calim in putin ulei.
Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.
Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.
Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.
Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!
Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtTaieteii udon sunt cunoscuti ca si japonezi desi multe informatii atesta ca acestia ar fi fost adusi din China. Sunt cele mai...
Supa japoneza udon cu crevetiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii