Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia
Taiem ceapa si o calim in putin ulei.
Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.
Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.
Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.
Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!
Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii