Farfalle cu legume si sos de parmezan

Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Farfalle cu legume si sos de parmezan

Ingrediente

  • 500gr farfalle
  • 1 ceapa medie
  • 250ml smantana lichida
  • 200gr morcovi mici
  • 300gr mazare
  • 50gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • Daca va place
  • puteti adauga si dovlecei la reteta
  • eu n-am folosit

Mod de preparare

Taiem ceapa si o calim in putin ulei.

Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.

Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.

Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.

Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!

Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro

Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori