Puneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati mari. Puneti usturoiul in
Puneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati mari. Puneti usturoiul in tigaie, lasati-l sa se inmoaie si inainte sa inceapa sa se rumeneasca, adaugati rosiile. Lasati la foc mic aproximativ 5 minute. Cat sosul este inca fierbinte asezonati daca e nevoie si adaugati cea mai mare parte din busuioc. Intre timp, fierbefi al dente pastele farfalle in apa cu sare si scurgeti-le. Adaugati-le in sosul de rosii, amestecati si serviti pe deasupra cu busuiocul ramas, putin ulei de masline extravirgin si putin parmezan ras.
Alte retete:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Chiftele
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelA venit sezonul muraturilor si anul acesta m-am gandit sa pregatesc niste gogosari umpluti, in otet, mai ales ca-mi faceau cu...
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet
Comentarii