Puneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati mari. Puneti usturoiul in
Puneti uleiul intr-o tigaie incinsa. In timp ce uleiul se incalzeste, spalati rosiile, scoateti miezul si tocati-l in bucati mari. Puneti usturoiul in tigaie, lasati-l sa se inmoaie si inainte sa inceapa sa se rumeneasca, adaugati rosiile. Lasati la foc mic aproximativ 5 minute. Cat sosul este inca fierbinte asezonati daca e nevoie si adaugati cea mai mare parte din busuioc. Intre timp, fierbefi al dente pastele farfalle in apa cu sare si scurgeti-le. Adaugati-le in sosul de rosii, amestecati si serviti pe deasupra cu busuiocul ramas, putin ulei de masline extravirgin si putin parmezan ras.
Alte retete:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii