Fusilli tricolori picanti cu surimi

Pentru retete dietetice! Dupa mese copioase, merge si ceva racoritor!

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Fusilli tricolori picanti cu surimi

Ingrediente

  • 150 g fusilli tricolore
  • 4-5 batoane de surimi
  • 1/2 lime
  • 1/2 ardei verde gras
  • 4-5 rosii cherry
  • 1/2 ardei iute rosu
  • sare
  • ulei de masline cu aroma de busuioc

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa se scurga bine. Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde, pe toate fetele, in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime. Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit, cu rosiile taiate in sferturi, ardeiul gras verde, in rondele subtiri si ardeiul iute, in rondele curatate de samburi. Se stropeste totul cu un dressing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime! Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori