O delicatesa rara intalnita la noi, gnocchi cu sos de capsune cu siguranta ca vor impresiona familia si prietenii.
Se curata cartofii de coaja cat sunt calzi si se paseaza foarte fin. Dupa ce se raceste pasta, se adauga putina faina, branza pasata si oul. Se incorporeaza treptat restul de faina, astfel incat sa se obtina un amestec fin. Se formeaza rulouri groase de 1.5 cm, care se taie in bucati de 2.5 cm. Se modeleaza cu furculita si se fierb in multa apa cu sare si 50 gr de zahar. Cand se ridica la suprafata, se scot cu spumiera si se pun pe platou.
Se mixeaza fructele cu zahar si suc de lamaie si se toarna acest sos peste gnocchi.
Gnocchi se servesc cu sosul de capsune si cu menta proaspat tocata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii