O delicatesa rara intalnita la noi, gnocchi cu sos de capsune cu siguranta ca vor impresiona familia si prietenii.
Se curata cartofii de coaja cat sunt calzi si se paseaza foarte fin. Dupa ce se raceste pasta, se adauga putina faina, branza pasata si oul. Se incorporeaza treptat restul de faina, astfel incat sa se obtina un amestec fin. Se formeaza rulouri groase de 1.5 cm, care se taie in bucati de 2.5 cm. Se modeleaza cu furculita si se fierb in multa apa cu sare si 50 gr de zahar. Cand se ridica la suprafata, se scot cu spumiera si se pun pe platou.
Se mixeaza fructele cu zahar si suc de lamaie si se toarna acest sos peste gnocchi.
Gnocchi se servesc cu sosul de capsune si cu menta proaspat tocata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii