Pentru iofca cu manatarci se pregateste iofca dintr-un ou, se face un aluat ca de taitei. Cand foaia s-a uscat pe jumatate, se face sul si se taie in panglici late.
Pentru iofca cu manatarci se pregateste iofca dintr-un ou, se face un aluat ca de taitei. Cand foaia s-a uscat pe jumatate, se face sul si se taie in panglici late de un deget. Se resfira pe masa de aluat si se lasa sa se usuce, si se fierbe in apa cu sare. Pe de alta parte se taie ca fideaua o farfurie de hribi, muiati in apa din ajun. Se toaca o ceapa marunt si se prajeste usor cu o lingura de unt. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se pun hribii, se dauga o lingura de bulion si putina zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba inabusit, se potriveste de sare. Se scurge iofcaua de apa, se amesteca cu o lingura de unt si doua linguri de branza rasa. Se asaza intr-o forma un strat de iofca, se toarna mancarea de hribi si se asaza restul de iofca. Se stropeste cu unt, se presara branza si se serveste in forma. La fel se poate pregati cu sbarciogi sau cu ciuperci.
Iofca cu manatarci se serveste in forma.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii