Pentru iofca se face un aluat ca de taitei. Cand foaia s-a uscat pe jumatate, se face sul si se taie in panglici late de un deget. Se resfira pe masa de aluat.
Pentru iofca se face un aluat ca de taitei. Cand foaia s-a uscat pe jumatate, se face sul si se taie in panglici late de un deget. Se resfira pe masa de aluat si se lasa sa se usuce. Se fierb cu apa si sare, ca si macaroanele de targ. Se pregatesc la fel, cu branza, sunca etc.
Iofca se servesc calde cu branza, sunca, etc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii