Macaroane cu branza si rosii cherry trebuie servite langa un sos cald de branzaturi. Ingredientele pentru reteta sunt: macaroane, rosii cherry, sare.
Macaroane cu branza si rosii cherry se prepara astfel: punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet, spalam rosiile si le taiem in jumatati. Tocam ceapa si o calim in ulei incins. Dam drumul la cuptor, il lasam sa se incinga si intre timp continuam sa ne ocupam de paste. Pastele fierte le amestecam cu ceapa tocata si jumatatile de rosii. Asezam totul intr-o forma de sufleu bine unsa. Intr-un castron batem bine ouale cu sosul de rosii, saram, piperam si turnam peste paste. Presaram cascaval peste sufleu si punem la cuptor 15-20 minute. Ornam cu rondele de ceapa verde.
Alte retete cu paste recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii