Macaroane cu branza si rosii cherry trebuie servite langa un sos cald de branzaturi. Ingredientele pentru reteta sunt: macaroane, rosii cherry, sare.
Macaroane cu branza si rosii cherry se prepara astfel: punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet, spalam rosiile si le taiem in jumatati. Tocam ceapa si o calim in ulei incins. Dam drumul la cuptor, il lasam sa se incinga si intre timp continuam sa ne ocupam de paste. Pastele fierte le amestecam cu ceapa tocata si jumatatile de rosii. Asezam totul intr-o forma de sufleu bine unsa. Intr-un castron batem bine ouale cu sosul de rosii, saram, piperam si turnam peste paste. Presaram cascaval peste sufleu si punem la cuptor 15-20 minute. Ornam cu rondele de ceapa verde.
Alte retete cu paste recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii