Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc. Se amest
Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc. Se amesteca totul cu unt si branza rasa. Se ia apoi un vas, se unge cu unt, se asaza un strat de felii de cartofi, bucatele de unt si cascavalul ras, un strat de macaroane, apoi din nou un strat de cartofi, bucatele de unt si la final cascavalul ras. Deasupra se toarna bulionul de rosii si se baga la cuptor pentru 15-20 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita oparitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii