Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece.
Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g unt si se adauga sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt; se adauga sosul tomat cu ciuperci.
Macaroanele cu ciuperci si sos tomat se servesc calde, cu cascaval ras deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii