Macaroane cu fasole verde si branza

Macaroanele sunt preferatele copiilor, fasolea la fel, asa ca o combinatie cu aceste ingrediente este ideala pentru un pranz rapid sau o cina satioasa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g fasole verde
  •  
  • 400 g macaroane
  • 500 g rosii
  • 150 g sunculita afumata (tip kaizer)
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
  • 200 g telemea putin sarata.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa cu sare. Se scot cu o spumiera, apa se lasa in continuare pe foc si cand clocoteste se pun si pastele la fiert, conform indicatiilor de pe pachet. In aceeasi apa, in timp ce fierb pastele, se introduc cateva secunde si rosiile, apoi se scot si se curata de pielita si se taie cubulete. Kaizerul se taie in fasii si se prajeste fie in 2 linguri de ulei, fie intr-o tigaie antiaderenta, pana ce devine
crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si un pahar cu apa. Se potriveste de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. Se scurg bine si pastele si, impreuna cu fasolea se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper.


Macaroanele se pot servi cu putin ketchup pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia