Macaroane cu fasole verde si branza

Macaroanele sunt preferatele copiilor, fasolea la fel, asa ca o combinatie cu aceste ingrediente este ideala pentru un pranz rapid sau o cina satioasa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g fasole verde
  •  
  • 400 g macaroane
  • 500 g rosii
  • 150 g sunculita afumata (tip kaizer)
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
  • 200 g telemea putin sarata.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa cu sare. Se scot cu o spumiera, apa se lasa in continuare pe foc si cand clocoteste se pun si pastele la fiert, conform indicatiilor de pe pachet. In aceeasi apa, in timp ce fierb pastele, se introduc cateva secunde si rosiile, apoi se scot si se curata de pielita si se taie cubulete. Kaizerul se taie in fasii si se prajeste fie in 2 linguri de ulei, fie intr-o tigaie antiaderenta, pana ce devine
crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si un pahar cu apa. Se potriveste de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. Se scurg bine si pastele si, impreuna cu fasolea se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper.


Macaroanele se pot servi cu putin ketchup pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori