Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare.
Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec sub jet de apa rece. Ficateii de pasare se spala, se taie jumatati, se oparesc si se racesc 5 minute. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara sosul tomat. Ficateii si ceapa se inabusa in 50 g untura; deasupra se adauga macaroanele fierte impreuna cu sos tomat, margarina topita si cascaval ras.
Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat se servesc fierbinte.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragedeUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii