Pentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt.
Pentru macaroane cu salam si ciuperci taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, fierbeti macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte.
Serviti preparatul decorat cu patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii