Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, r
Macaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga apoi usturoiul tocat, rosiile cubulete, sunca maruntita si patrunjelul tocat. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute, se sareaza si se pipereaza. Se pun macaroanele in farfurie, se toarna peste ele sosul si se presara deasupra cascaval ras.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii