Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete,
Macaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul feliat, rosiile cubulete, sunca tocata marunt si patrunjelul maruntit. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si se sareaza, pipereaza. Deasupra macaroanelor se toarna sosul si se presara cascaval ras.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii