Macaroane cu sos de rosii

Se pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert, pana ramane un sos mai g

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr macaroane
  • 50 gr unt
  • 1 kg rosii
  • 200 gr parmezan

Mod de preparare

Se pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert, pana ramane un sos mai gros. Se amesteca macaroanele cu unt si cu parmezan, iar deasupra se pune sosul de rosii cu putin unt.


Se servesc calde.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Mancare de mazare cu sos de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc