Macaroanele cu sos tomat sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare.
Macaroanele cu sos de tomate sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup si se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb, se racesc sub jet de apa rece si se pun intr-un vas cu ulei infierbantat, unde se amesteca cu sosul tomat. Deasupra se presara cascaval ras.
Macaroanele cu sos de tomate se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii