Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece. Pesmetul se cerne. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare si se trec sub jet de apa rece. Sosul alb se amesteca cu oua, macaroane si cascaval ras. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Macaroanele gratinate cu cascaval si sos alb se servesc calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeRetete de suflet O inghetata cremoasa, usoara, cu un gust acrisor-amarui delicios care se face la fel de repede cum se si...
Desert inghetata Orange-Campari
Comentarii