Pentru macaroane surpriza cu clatite si ciuperci se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala
Pentru macaroane surpriza cu clatite si ciuperci se prepara clatitele dupa reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se taie cubulete ciupercile, sunca, costita, 200 g cascaval, 2 oua fierte tari si castravetii murati, dupa care se amesteca bine. Cu aceasta compozitie umpleti clatitele. Intr-o tava unsa cu unt puneti jumatate din cantitatea de macaroane, presarati deasupra 150 g cas si 100g de cascaval taiat cuburi, peste acestea aranjati clatitele umplute, puneti deasupra restul de macaroane, cas si cascaval. Amestecati ouale cu smantana si turnati peste intreaga Mancare. Introduceti la cuptor timp de 45 min, la foc mic.
Se servesc calde, cu sos de de rosii sau smantana
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Paella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii