Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie
Macaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun la inabusit in unt fierbinte. Se pune apoi intr-un vas un strat de macaroane, un strat de rosii, un strat de macaroane din nou, un strat de parmezan ras, iar la final di nou macaroane. Se toarna deasupra un sos de fripturi si se baga la cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Placinta cu mere
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii