Pentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste si verdeata.
Legumele se curata, se taie si se calesc intr-o oala cu putin ulei si apa, 15 minute. Se adauga boabele de porumb, telina, taiata bucati mari, pulpa de rosii, 1 l de apa calda, sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se adauga pastele, care trebuie fierte al dente.
Mancarea se serevste imediat, calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Maioneza de post
Cornulete de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii