Aveti nevoie de faina, drojdie, oua, ulei de masline, lapte, sunca, mozzarella, masline si pasta de rosii pentru aceste mini-pizza.
Faina se amesteca impreuna cu oul, sarea, drojdia amestecata cu laptele si uleiul. Se framanta bine aluatul, apoi se lasa la crescut. Separat, se taie sunca felii subtiri, mozzarella cubulete, maslinele rondele si se lasa la rece. Aluatul crescut se imparte si se intinde. Se portineaza cu ajutorul unui pahar si se pun formele de aluat intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul cu pasta de rosii, masline, sunca si mozzarella si se introduce tava in cuptorul incins.
Mini-pizza se serevsc calde, ornate cu busuioc verde.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii