Paccheri umpluti cu carne de curcan

Pentru retete dietetice! O mancare usoara!!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Paccheri umpluti cu carne de curcan

Ingrediente

  • 300 g paste Paccheri
  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei kapia rosu copt
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura de legume deshidratate
  • 1 lingura de legume deshidratate
  • 1 lingura de amestec de ierburi aromatice uscate
  • 3 linguri de ulei de masline cu aroma de busuioc
  • oua de prepelita
  • Sos bechamel:
  • 20 g unt
  • 2 linguri de faina
  • 600 ml lapte
  • sare
  • piper
  • gratinare:
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Aceste paste fainoase sunt obtinute din gris de grau dur, sunt scurte si se pot umple usor cu diferite umpluturi. Sunt delicioase!! Carnea de lucru de curcan se toaca la masina. Ceapa curatata se taie marunt, radacina de patrunjel se curata de coaja si se da prin razatoarea fina, ardeiul copt se curata de coaja, samburi si cotorul se indeparteaza, apoi se taie marunt si totul se caleste in uleiul de masline incins. Cand totul se inmoaie un pic, se adauga carnea tocata, lingura de legume deshidratate, condimentele si se adauga o cescuta de apa. Se potriveste de sare, dupa gust, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit, pana scade tot sucul lasat. Se lasa sa se raceasca un pic. Se pune intr-o cratita, apa cu un praf de sare sa fiarba, cand da in clocot, se pun pastele la fiert 5 minute, al dente. Se scurg si se trec sub jet de apa rece. Carnea se pune intr-un cornet de plastic si se umple fiecare pasta in parte (sau ne ajutam de o lingurita), apoi se asaza una langa alta, in picioare, intr-o tavita mai inalta. Se lasa un pic gol, aproape de capatul pastei, loc unde se va sparge si pune cate un ou de prepelita (eu am lasat si fara ou, dupa preferinta). Se prepara sosul, topind untul, in care adaugam faina si amestecand continuu, adaugam laptele, sarea si condimentele, amestecand pana se ingroasa la consistenta unei smantani. Se toarna cu grija, pe langa paste, pana aproape de capatul lor, fara a le acoperi si se dau in cuptorul deja incins, timp de 15 minute, dupa care se scot, se rade deasupra cascavalul si apoi se rebaga in cuptor, inca 5 minute, pentru gratinare. Se servesc calde!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!

Prajitura pufoasa cu branza
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...

Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure
Rulada de porc cu sos picant de prune

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Cele mai apreciate rețete
Conserva de peste cu legume pentru iarna
1
Conserve de iarna

Conserva de peste cu legume pentru iarna

Ador pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.

Conserva de peste cu legume pentru iarna
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
2
Torturi

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Supa crema de sparanghel
3
Supe de legume

Supa crema de sparanghel

Supa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.

Supa crema de sparanghel
Gogosari cu conopida si struguri
4
Muraturi combinate

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Parteneri
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express
Bucataras.RO

Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Cred ca a iesit cea mai gustoasa fasole batuta din cate am facut! Gatita sub presiune, toate vitaminele si tot gustul...

Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express
Strudel cu mere
Gustos.RO

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba Ardeleneasca de Porc
ReteteCulinare.RO

Ciorba Ardeleneasca de Porc

Ciorba Ardeleneasca de Porc