Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati c
Curatati ciupercile cu o pensula de patiserie sau un servet si feliati-le subtire. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa si adaugati ciupercile. Lasati-le sa se caleasca rapid, amestecand o data sau de doua ori, apoi adaugati usturoiul, ardeiul iute si putina sare. Continuati sa prajiti la foc mare 4- 5 minute amestecand constant. Apoi stingeti focul si stoarceti pe deasupra lamaia. Amestecati si asezonati dupa gust. Intre timp, fierbeti al dente pastele in apa cu sare. Adaugati-le peste ciuperci, impreuna cu parmezanul, patrunjelul si untul. Amestecati usor, acoperind pastele cu ciupercile.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii