Puneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul, tocat marunt, cu putina sa
Puneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul, tocat marunt, cu putina sare si caliti usor, dar fara sa se rumeneasca, timp de 5-10 minute. Acoperiti tigaia cu un capac, pana cand firele de praz devin moi si dulci. Adaugati branza mascarpone. Lasati-o sa se topeasca usor peste praz, pana cand se formeaza un sos oarecum dens. Gustati si mai asezonati daca e nevoie. Intre timp, fierbeti al dente pastele in apa cu sare. Puneti-le peste sos si amestecati usor. Sosul ar trebui sa le cuprinda in intregime. Presarti parmezan din belsug.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii