Se pune apa la fiert cu piutina sa re si ulei. Cind apa clocoteste se pun spaghetele (de preferat sa nu se ruap caci se inmoaie imediat si "intra" in
Se pune apa la fiert cu piutina sa re si ulei. Cind apa clocoteste se pun spaghetele (de preferat sa nu se ruap caci se inmoaie imediat si "intra" in cratita). Concomitent intr-o tigaie cu putin ulei se prajesc cubulete de 1/2 cm de kaizer. Cind sint rumene (dar nu tari sau arse) se scot pe un servet de hirtie sa se scurga de grasime. Se bat ouale si se amesteca cu parmezanul ca sa fie o pasta ceva mai moale decit smintina. Cind pasta e gata, se strecoara DAR NU SE CLATESTE. Cratita in care a fost pasta se lasa pe aragaz, eventual la foc FOARTE mic si se pune 1 lingura de unt ca sa o tapeteze. Pasta, inca calda, se pune in cratita si se amesteca cu restul de unt in as fel ca spagheta sa fie "acoperita". Se adauga ouale si kaizerul si se mai amesteca putin.
Se servesc cu parmezan ras si pot fi decorate pe marginea farfuriei cu frunzulite de patrunjel.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAstazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii